SDC.com - Datingsites Vergelijken - Exclusieve kortingen! (2024)

SDC.com

2.6

Algemeen

3.0/5

Gebruiksgemak

2.0/5

Leden

3.0/5

Mogelijkheden

2.5/5

Prijs

2.5/5

SDC staat voor Swingers Date Club en is een van oorsprong Amerikaanse datingsite welke ook een Nederlandse uitvoering van de dating site heeft. Het ledenaantal is groot, internationaal zelfs 3 miljoen. Swingers Date Club noemt zichzelf de grootste internationale swingers lifestyle community van Nederland. De datingsite is er sinds 1999 om stellen bij elkaar te brengen voor erotische dates. Er worden diverse functionaliteiten aangeboden zoals Speed Dating, Reisevenementen en Swinger Party’s. Het aanmaken van een lidmaatschap is gratis en je kunt Swingers Date Club dan 7 dagen gratis uitproberen. Je zult hier veel gelijkgestemde ontmoeten die net als jij op zoek zijn naar erotisch contact.

Ga naar SDC

Betrouwbaarheid SDC.com

Over het ledenaantal is Swingers Date Club niet transparant. Op de Nederlandse homepagina worden 2 miljoen leden en 3 miljoen leden genoemd. Hoeveel er wereldwijd exact zijn is dus onduidelijk. Alvorens je een profiel aanmaakt, kun je de privacy- en algemene voorwaarden inzien. Deze is alleen beschikbaar in het Engels. Dit maakt het beslist niet duidelijker. In de privacy voorwaarden staat in ieder geval opgenomen dat gegevens niet worden doorverkocht en enkel worden gebruikt ten behoeve van het gebruik op de datingsite. Naast de persoonlijke en vertrouwelijke gegevens die jij zelf aan de datingsite toevertrouwt tijdens het aanmaken van je profiel, neemt de datingsite zelf ook gegevens van je computer op zoals je browser, IP adres en toegangstijden. Daarnaast worden cookies geplaatst. Dit is eigenlijk niet meer dan normaal voor dergelijke websites, en niet zorgwekkend. Een voordeel is dat er weinig reclame is en er een erg grote actieve community is op SDC wat de betrouwbaarheid ten goede komt. Vrijwel iedereen die actief is in de swingers wereld, kent SDC of zit op de datingsite. Uiteraard moet je voorzichtig zijn welke informatie je deelt op een dergelijke website, maar met de betrouwbaarheid zit het wel goed, want iedereen corrigeert elkaar.

Inschrijven op SDC.com

Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten en daadwerkelijk andere singles te ontmoeten is het nodig om een profiel aan te maken. Het aanmaken van een profiel is gratis en kan via de homepage. Aanmelden kan zowel als Stel, man of vrouw. In eerste instantie wordt gevraagd om een gebruikersnaam, e-mailadres en woonplaats op te geven. Daarnaast wordt gevraagd of je man of vrouw bent. Als alles is ingevuld kun je op word lid klikken. Daarna ben je direct lid en vraagt Swingers Date Club om je profiel verder aan te vullen. Op basis van je profiel matcht SDC jouw profiel met dat van anderen. Je kunt via SDC ook in contact komen met internationale leden. Dus niet alleen Nederlanders. Na het compleet maken van je profiel kun je direct starten met daten. Je kunt gebruik maken van enkele functionaliteiten zoals chatten, blogs lezen, berichten versturen en profielen zoeken. Qua functionaliteiten is SDC een hele complete datingsite. Echter zijn veel van de functionaliteiten alleen beschikbaar binnen het betaalde lidmaatschap.

Ga naar SDC

Kosten SDC.com

Zoals eerder beschreven is het aanmaken van een lidmaatschap gratis en van een gratis lidmaatschap kun je 7 dagen gebruik maken. Echter zijn de functionaliteiten dan beperkt. Wil je van alle functionaliteiten gebruik maken, moet jij je lidmaatschap upgraden en daarvoor betalen. Wanneer je binnen 24 uur een betaald lidmaatschap afsluit, kun je gebruik maken van een aanbieding waarin SDC jouw abonnement verdubbelt. De kosten voor een lidmaatschap zijn als volgt:

1 maand 22,95 euro
3 maanden 16,65 euro per maand (in een transactie 49,95 euro)
6 maanden 13,33 euro per maand (in een transactie 79,95 euro)
12 maanden 9,99 euro per maand (in een transactie 119,95 euro)

Betaling is mogelijk via de bank, credit card of contant. Het veiligste is om iDeal te gebruiken en we raden aan om het bedrag vooruit te betalen.

SDC app

Op het moment van deze review beschikt Swingers Date Club niet over een mobiele app. Wel is de datingsite geoptimaliseerd voor computers, laptops en mobiele apparaten. Op smartphone en tablet is de datingsite te bereiken via de webbrowser. Helaas zal er ook op korte termijn geen app komen aangezien sex niet toegestaan is in de appstore.

Acties en kortingen

Zie voor de laatste acties en kortingen van SDC.com de pagina dating acties en dating nieuws.

Ga naar SDC

Uitschrijven op SDC.com

Wanneer je geen gebruik meer wilt maken van de functionaliteiten van Swingers Date Club raden we je aan om je uit te schrijven en je profiel af te melden. We hebben lang gezocht hoe jij je profiel kunt verwijderen, maar helaas konden we het niet direct vinden. Daarom hebben we de klantenservice gevraagd die binnen 1 uur reactie gaf. Ga in het linker menu naar ‘instellingen’. Je moet hier een beveiligingsvraag invullen. Scroll naar beneden en klik op ‘profiel verwijderen’. Geef vervolgens het antwoord op je (zelf ingestelde) beveiligingsvraag en bevestig. Je moet nu een reden opgeven waarom jij je profiel wilt verwijderen. Na bevestiging is je profiel definitief verwijderd.

SDC.com - Datingsites Vergelijken - Exclusieve kortingen! (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Nicola Considine CPA

Last Updated:

Views: 6294

Rating: 4.9 / 5 (69 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Nicola Considine CPA

Birthday: 1993-02-26

Address: 3809 Clinton Inlet, East Aleisha, UT 46318-2392

Phone: +2681424145499

Job: Government Technician

Hobby: Calligraphy, Lego building, Worldbuilding, Shooting, Bird watching, Shopping, Cooking

Introduction: My name is Nicola Considine CPA, I am a determined, witty, powerful, brainy, open, smiling, proud person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.